جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

رولت اسفناج و ریحان - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

رولت اسفناج و ریحان

Loading the player...

رولت اسفناج و ریحان مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد ،شیر یک و نیم فنجان،آرد یک و نیم قاشق غذا خوری،پودر سیر یک قاشق چایخوری ،اسفناج خرد شده نصف پیمانه ،ریحان خرد شده با مرزه نصف پیمانه،قارچ خرد شده یک و نیم پیمانه ،کره و روغن مایع به مقدار لازم،پنیر پیتزای رنده شده به مقدار لازم،گوشت چرخ کرده 150 گرم ،نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه : تخم مرغ ها را با نمک و ادویه به هم زده تا از لختی بیرون بیاید شیر و پودر سیر را اضافه کره و با چنگال هم زده تا یک دست شود .کف تابه مقداری روغن مایع ریخته و کامل چربش می کنیم حرارت را کم کرده تا گرم شود .از آن موادی که درست کردیم کف ظرف ریخته نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت به حدی که بتوان آن را رول کرد.وقتی یک طرف رولت برشته شد حرارت را خاموش کرده و پیاز خلالی کرده و با گوشت اضافه می کنیم سبزیجات و قارچ را که اسلایس کردیم اضافه کرده و وقتی همه مواد را تفت دادیم حرارت را روشن کره و مواد را وسط رولت ریخته و با کفگیر هر لبه را به هم رسانده و می چسبانیم و کمی فشار می دیهیم تا به هم بچسبد سپس آرام آن را برمی گردانیم .رولت آماده است مقداری پنیر پیتزا روی رولت ریخته در تابه را می بندیم تا آب شود یا چند دقیقه در فر می گذاریم.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک