جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سفره رمضان - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

سفره رمضان

سفره رمضان


Loading the player...

غذاهایی كه در ماه مبارك رمضان مصرف می شود باید هم سبك باشد و هم مقوی خانمها اكثرا از آش ها استفاده می كردند غذاهای آبكی قنادها هم در این ماه یك هفته مانده به ماه آماده می شدند برای پختن انگشت پیچ كه تنها شیرینی مخصوص استان ماست زولبیا و بامیه و حلوا زرده و كماج و شیر و خرما جز ئ افطار یه بود كه علاوه بر ثوابش برای معده خوب بود غذای گلاب سحری كوكو و یا غذایی بود كه معده را اذیت نكند گلاب و زعفران و شكر و زرده تخم مرغ و هنر شیرینی پزان همدانی و آرد و سرخی اجاق و سبزی پسته و حلوای زرده مخصوص ماه مبارك رمضان شیرینی پزان خوش ذوق همدان در این ماه مبارك شیرینی دیگری هم می پزند . سفیده تخم مرغ و شكر و گلاب با تزئین از دارچین و پسته ، انگشت پیچ با شهرتی به سزا در بین ایرانیان كه به آن انگشت پیچ می گویند عطر كماج هم ازشیرینی خانه های همدان به مشام می رسد بركتی كه از آرد گندم تهیه می شه و در تمام سال بخصوص در ماه رمضان مورد استفاده قرار می

Foods that are consumed during Ramadan must also be light and tonic The foods were used mostly watery soup Zoolbia and okra and sesame shortbread yolk and milk and dates, but stated that the breakfast was a reward for good stomach. Coco Rose Sahari food or food that the stomach does not hurt Saffron and rose water and sugar and egg yolks and flour and red oven and vegetable art, sweets Pzan Hamedani and Pistachio and Dried yolk for Ramadan. Hamadan Pzan tasteful sweets in this blessed month and cook other sweets. Egg white and sugar and the cinnamon and pistachio rose decorated with finger screws with a reputation to punish the Iranians say that the thumb screws The smell is Hamedan Azshyryny shortbread perfume houses blessed that I made from wheat flour And in all years are used, especially in Ramadan.