رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

سوپ ایلند - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

سوپ ایلند

دانلود

ماست چکیده یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه تخم مرغ یک عدد دو عدد عصاره مرغ کره 50 گرم آرد یک قاشق غذا خوری نعنا خشک مقداری عصاره مرغ را به آب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و برنج شسته شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شود در ظرفی آرد و تخم مر غ و ماست را باهم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم اگر از ماست ترش استفاده کنیم طعم بهتری می دهد حال وقتی برنج نرم شد کم کم به ماست اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا جا بیفتد در ماهیتابه کره را آب می کنیم زیر گاز را خاموش می کنیم و نعنا خشک را در آن می ریزم و سوپ را با آن تزئین می کنیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک