جهش تولید | یک‌شنبه، ۲۸ دی ۱۳۹۹

شکرک زدن مربا - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

شکرک زدن مربا

Loading the player...

مربا را می توان محصولی فرآوری شده و حاصل از ترکیب میوه ها با شکر و آب دانست. علت اصلی شکرک مربا تنظیم نبودن میزان PH با قندهای اینورت در طی فرآیند پخت و آماده سازی مربا می باشد. البته بهتر است بدانیم یک مربای شکرک زده از لحاظ سلامت غذایی ایرادی نداشته و به راحتی می توانیم آن را به مصرف برسانیم.حال چطور میتوانیم جلوگیری از شکرک زدن مربا کنیم؟ اگر میزان قند اینورت و اسیدیته مربا تنظیم باشد از شکرک زدن مربا جلوگیری می شود. پس در صورتی که می خواهید از شکرک زدن مربا جلوگیری شود دو نکته را در نظر بگیرید، اول آنکه قند اینورت بر اثر اضافه کردن کمی شکر به میوه های ترش برای تهیه مربا خود به خود تشکیل شده و از شکرک زدن آن جلوگیری می کند. برای میوه های شیرین نیز می توانید یک قاشق غذاخوی سرکه یا آبلیمو در زمان پخت مربا اضافه کنید تا قند های اینورت برای جلوگیری از شکرک زدن میوه های شیرین تشکیل شوند. شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود . در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید . چون باعث شکستن شیشه می شود نگران تغییر رنگ مرباها نباشید، رنگدانه های موجود در میوه ها هنگام برش از هم پاره شده و بر اثر قرار گرفتن مقابل اکسیژن ها باعث تغییر رنگ آن می شوند. هر چه بیشتر میوه ها در معرض هوا باشند بیشتر تغییر رنگ خواهیم داشت و نشانه فساد مربا نخواهد بود. بهتر است مربا را در ظرف شیشه ای دردار و در دمای معمولی و دور از نور خورشید نگهداری کنید. البته در کارخانه های برای جلوگیری از تغییر رنگ به مربا کمی آنتی اکسیدان اضافه می شود.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده