جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

شیرینی خامه ای - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای


Loading the player...

طرز تهیه شیرینی خامه ای مواد لازم : آرد کیک ۷۵ گرم، آرد ذرت ۷۵ گرم، کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری، جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری، تخم مرغ ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده، پودرقند سه چهارم لیوان و خامه و پودر قند به مقدار کافی طرز تهیه شیرینی خامه ای : فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید. در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید. مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید. شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.