جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

شیرینی شکر پاره - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

شیرینی شکر پاره

Loading the player...

دانلود

مواد لازم آرد: ۲.5 لیوان تخم‌مرغ: یک عدد پودر قند: ۶ قاشق غذا‌خوری بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری کره: ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ: برای روی شیرینی یک عدد زعفران آب کرده: یک قاشق غذا‌خوری آبلیمو یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود. آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید. زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود. در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید. با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود. شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا