رونق تولید ملی | دوشنبه، ۵ اسفند ۱۳۹۸

شیرینی شکر پاره - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

شیرینی شکر پاره

Loading the player...

دانلود

مواد لازم آرد: ۲.5 لیوان تخم‌مرغ: یک عدد پودر قند: ۶ قاشق غذا‌خوری بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری کره: ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ: برای روی شیرینی یک عدد زعفران آب کرده: یک قاشق غذا‌خوری آبلیمو یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود. آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید. زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود. در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید. با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود. شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک