جهش تولید | شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

شیرینی و شکلات - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شیرینی و شکلات

شیرینی و شکلات


شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد. ایران هم شیرینی‌های اصیل قدیمی مانند گز و سوهان را دارد. تنوع بسیار زیادی در شیرینی‌های ایرانی وجود دارد. با اینکه اصولاً عمر شیرینهای تر به خاطر شرایط نگهداری آنان و همچنین کم بودن تولید و مصرف محصولات لبنی در ایران درمقایسه با کشورهای اروپایی، نمی‌تواند زیاد بوده باشد، تنوع این نوع شیرینیها به نوعی بیانگر خلاقیت و ظرافت طبع ایرانی می‌باشد. ایرانیان تاریخی طولانی در تولید شیرینی جات داشته اند، بستنی، نه البته به صورت فعلی، ۲۴۰۰ سال پیش در ایران اختراع شده است و ریشه تاریخی شیرینی‌های خشک غربی (cookie) به کلوچه ایرانی در ۱۳۰۰ سال پیش می‌رسد. البته حداقل در مورد بستنی، ایرانیان آنچنان در تاریخ تحول آن مشارکت نداشته اند که شاید ریشه در کم بودن تولید و مصرف محصولات لبنیاتی در آسیا نسبت به اروپا داشته باشد، که آن هم ریشه در مشکل دار بودن هضم لاکتوز برای اکثر مردم آسیا دارد. در ایام عید بازار خرید و فروش شیرینی و شکلات رونق زیادی دارد و همه مردم سعی می کنند با خرید انواع شیرینی و شکلات کام میهمانان خود را شیرین کنند که همدانی ها با خرید انواع شیرینی های محلی عید خوبی را آغاز می کنند .

{gallery}shirini{/gallery}

Whole sales of sweets and candy in wet and dry sweets are divided into two main categories. Dry pastry cream sweets that are not used in its preparation, and have the ability to hold up for long. One of the most famous sweets , keshmeshi , zabani and jam noted. More sweets are made from cream that is used for storage should be kept in the refrigerator. The most famous sweets to the sweet and creamy Roulette noted. Old traditional Iranian sweets such as tamarisk and …… There is great diversity in Iranian sweets. Basically the more Sweets life because their condition as well as the production and consumption of dairy products low in comparison with other European countries, has not been a lot of diversity, creativity and elegance nature of the Iranian represents a kind of sweets. Iranians have a long history in the manufacture of confectionery, ice cream, not the current form, is invented 2400 years ago in the Western historical roots dry sweets (cookie) to Iranian pastries like 1300 years ago. However, at least in the case of ice, Iranians were not involved enough in the history of its development, which may stem from the lack of production and is consumption of dairy products in Asia than Europe