رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

شیرینی پرک جو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

شیرینی پرک جو

Loading the player...

شیرینی پرک جو مواد لازم: پودر نارگیل یک چهارم پیمانه،کشمش پلویی نصف پیمانه،آرد نصف پیمانه،کره نصف پیمانه،شکر سه چهارم پیمانه،جو پرک یک و نیم پیمانه،نمک یک قاشق چایخوری،تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه : فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم .پودر نارگیل را با کشمش و آرد جو مخلوط کرده و شکر و کره را هم می زنیم تا یک کرم سبک به ما بدهد.به مواد تخم مرغ را اضافه کرده سپس پودر نارگیل و کشمش و جو پرک و آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه می کنیم مواد را کامل مخلوط می کنیم.یک سینی فر را چرب کرده و قاشق قاشق از مواد داخل سینی با فاصله می گذاریم .به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا پخته شود.اگر دوست داشتید روی آن طلایی شود چند دقیقه قسمت بالای فر را روشن کرده که طلایی شود. شیرینی وقتی از فزر بیرون بیاید نرم است سریع داخل ظرف های فلزی گذاشته و درب اش را ببندید و گرنه اگر خشک دوست دارید بگذارید خنک شود.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک