جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

شیر بادام - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شیر بادام

شیر بادام


Loading the player...

شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند .برای تهیه شیر بادام 50 گرم مغز بادام را کاملاً آسیاب کرده تا به صورت پودر در آید،سپس مقدار 50 گرم شکر یا قند یا عسل را به آن اضافه کرده و با یک لیتر آب مخلوط می کنند که از آن مایعی به دست می آید که بسیار شبیه شیر می باشد.نوع دیگر شیر بادام که برای کودکان شیرخوار و اطفال بسیار مفید می باشد و می توان آنرا جانشین شیر مادر یا مکمل آن قرار داد، بدین طریق به دست می آید : مقدار 50 گره بادام خام را به مدت 5 دقیقه در آب گرم قرار داده و سپس پوست آنرا جدا کرده و آسیاب نموده تا به صورت پودر درآید مقدار کمی آب به آن اضافه کرده و به هم می زنیم تا به صورت خمیری درآید سپس خمیر حاصل را به با یک لیتر آب مخلوط نموده و مقدار 50 گرم عسل را اضافه می کنیم و بعد از حل شدن عسل مایع را از پارچه مخملی گذرانده تا مایعی به صورت شیر از آن باقی بماند البته برای اشخاص بالغ احتیاجی به صاف کردن آن نیست.طریقه ساده تر تهیه شیر بادام این است که مقدار 50 گرم بادام پوست کنده به همراه یک لیتر آب و 50 گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی ریخته آنقدر هم می زنیم تا مایعی به صورت شیر از آن به دست آید.