جهش تولید | شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

عسل حلوا - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

عسل حلوا

عسل حلوا


Loading the player...

مواد اولیه: آرد برنج یک کیلوگرم،عسل 700 گرم، کره 500 گرم،پسته چرخ شده و مغز هل کوبیده به میزان لازم،زعفران آب شده به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آرد برنج را با کره که آن را از قبل داغ کرده‌ایم کمی تفت می‌دهیم. سپس عسل را با حرارت ملایم کمی گرم می‌کنیم. عسل، زعفران و آرد برنج ولرم را با هم کاملاً مخلوط می‌کنیم. پودر هل را نیز به آن افزوده و با دست مالش می‌دهیم تا عسل و آرد جذب هم شود. مایه را در سینی مناسب که کمی چرب کرده‌ایم به قطر 5/1 سانتی‌متر به طور یکنواخت پهن می‌کنیم. وقتی کمی سرد شد آن را به صورت لوزی یا چهار گوش برش می‌زنیم و روی آن را با مغز پسته چرخ شده و کمی پودر هل تزئین می‌کنیم. نکتــه عسل را کم‌کم به آرد برنج تفت داده اضافه می‌کنیم تا به غلظت مناسب برسد. به دلخواه می‌توان در این حلوا از یک قاشق سوپ‌خوری زعفران آب شده استفاده کرد.