جهش تولید | جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹

فراپه توت فرنگی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

فراپه توت فرنگی

فراپه توت فرنگی


برای تهیه فراپه توت فرنگی درشت نباشد و از بین توت فرنگی گلخانه ای و محلی بهتر است توت فرنگی محلی باشد..پوش توت فرنگی را گرفته و تمیز شسته و در آب قرار ندهید زیرا طعمش را از دست می دهد.توت فرنگی به اندازه یک کیلو گرم ،شکر به اندازه یک پیمانه کمتر .میزان شیرینی شکر بستگی به خودتان دارد بعضی ها شکر نمی ریزند و ما از نصف پیمانه شروع می کنیم .یخ سه لیوان .طرز تهیه:یخ را یا به وسیله مخلوط کن یا بوسیله کوبیدن خرد می کنیم.وقتی توت فرنگی را ریختید یخ را می ریزید.شکر را اضافه می کنید و نصف لیوان آب بریزید و نصف لیوان هم عرق بهار نارنج یا گلاب یا بیدمشک هر کدام را که دوست دارید اضافه کنید .می گذارید کامل با هم میکس شوند.وقتی کامل مخلوط شدند فراپه شما آماده است.یک فراپه خنک و مناسب.نوع دیگر فراپه این گونه است که شما وقتی توت فرنگی را می گیرید نصف یک بستنی لیتری را داخل توت فرنگی بریزید. یک مقدار آب و یک مقدار هم شکر اضافه کنید.اگر شکر دوست ندارید عسل را با آب گرم مخلوط کنید بگذارید خنک شود و آن را به جای شکر اضافه کنید.چون ممکن است مواد ته نشین شود آین مواد را در مخلوط کن آماده بگذارید و در موقع خوردن سرو کنید.