رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

فسنجان بادنجان - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

فسنجان بادنجان

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان بادمجان بادنجان سرخ شده 4 عدد گردو آسیاب شده 250 گرم گوجه فرنگی نگینی شده 500 گرم پیاز سرخ شده یک عدد سیر یک حبه رب انار 1 قاشق سوپ خوری نمک ،فلفل سیاه و فلفل قرمز طرز تهیه : دو قاشق روغن در داخل قابلمه می ریزیم پیاز سرخ شده و سیری که رنده کردیم را مقداری حرارات می دهیم . گردوی رنده شده را هم ریخته و باز تفت می دهیم . بعد گوجه های نگینی شده که پوست آن را گرفتیم به آن اضافه می کنیم . و فلفل سیاه و قرمز و مقذار خیلی کم نمک و حدود سه تاچهار لیوان آب یا آب گوشت به آن اضافه می کنیم وحدود نیم ساعت می گذاریم بماند تا جا بیفتد . حالا رب انار را اضافه می کنیم ک بهتر است از رب انار ترش اضافه کنیم وقتی چند جوش خورد و رب هم کاملا مخلوط شد بادنجا ن ها را روی خورشت می گذاریم و به مدت یک رب زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت جا بیفتد بعد از یک رب خورشت ما آماده است .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک