جهش تولید | دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۳۹۹

قارچ دکمه ای - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

قارچ دکمه ای

قارچ دکمه ای


گرچه سابقه تحقیق علمی در مورد قارچ های خوراكی به ابتدای قرن بیستم می رسد اما استفاده از قارچ های خوراكی برای مصارف غذایی – دارویی واهداف مذهبی قدمتی به اندازه تاریخ دارد . مصرف دارویی قارچها در چین به دوهزار قبل ازمیلاد مسیح برمی گردد .واز آن برای جلوگیری از پیری استفاده می كردند – رومیها به قارچ احترام زیادی می گذاشتند وازآن به عنوان دارو در درمان بیماریها استفاده می كردند . اولین قارچ خوراكی پرورشی قارچ گوش چوبی بوده است در چین پرورش داده می شده است . قارچ خوراكی دكمه ای كه رایج ترین قارچی است كه در سراسر دنیا كشت می شود در حدود سال 1650 میلادی یعنی 61 سال پیش در پاریس كشت می شده است . قارچ های خوراكی دارای مواد با ارزش زیادی می باشند كه به صورت خلاصه در زیر به آنها اشاره می شود : 1- آب : بین 90-75 درصد قارچهای خوراكی را آب تشكیل می دهد كه این میزان آب زمینه را برای حلالیت بسیاری از عناصر ضروری در بدن فراهم می كند . 2- پروتئین : قارچهای خوراكی با پروتئین 30-25 درصدی خود هم ردیف حبوبات و بالاتر از سبزیها و میوه ها قرار دارند . همچنین این پروتئین بین 80-70 درصد قابل هضم می باشد . 3- چربی : میزان كلسترول و تری گلسیریدها در قارچ پایین بوده لذا برای كسانیكه نباید از گوشت قرمز بدلیل كلسترول بالای آن استفاده كنند ( به ویژه بیمارانی كه دچار گرفتگی شاهرگ قلب هستند ) غذای مفیدی است . 4- كالری : میزان مواد كالری زا مانند قند ونشاسته در قارچ پایین است . این ویژگی باعث شده است كه قارچ خوراكی غذایی مفید برای رژیم لاغری و همچنین برای افراد دیابتی محسوب شود . 5- نمك های معدنی : قارچ های خوراكی از نظر نمك های معدنی غنی هستند . میزان نمكهای در قارچ ها از گوشت بیشتر و دو برابر سبزی هاست .

{gallery}dokmehii{/gallery}

.