رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

قلیه ماهی تن - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

قلیه ماهی تن

Loading the player...

دانلود

اگر به ماهی های مخصوص قلیه ماهی دسترسی ندارید می توانید آن را با تن ماهی درست کنید. برای راحتی كار و با توجه به اینكه در بیشتر شهرهای كشور دستیابی این ماهی ها به راحتی امكان پذیر نبوده و معمولا ماهی ها فصلی هستن لذا این قلیه ماهی را با تن پخت می كنیم. مواد لازم: تن ماهی : 1 قوطی پیاز ساطوری : 1 عدد بزرگ سیر : 1 بوته سیر سبزی : نیم كیلو (شامل: گشنیز و شنبلیله به نسبت چهار و یك) تمبر هندی : 1 بسته كوچك ترجیحا" ترش باشد زردچوبه ، نمك و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز را ساطوری خرد كنید و در روغن سرخ كرده تا طلایی شود.سیر را هم خورد کرده و تفت می دهیم . فلفل و زرد چوبه را با كمی نمك اضافه كرده و كمی تفت دهید. سبزی را نیز خورد كرده و اضافه كنید تا آب آن کشیده شود. سبزی نباید زیاد سرخ شود. یك بسته تمر هندی را در4 پیمانه آب ولرم حل كنید آن را صاف كرده . عصاره تمبر هندی را اضافه كرده و بگذارید به جوش بیاد. 40-30 دقیقه زمان داده تا خورش پخته شود. نمك و فلفل را اندازه كنید. 15 دقیقه آخر پخت خورش درب قابلمه را باز گذاشته تا خورش به روغن بیفتد. مقدار فلفل و ترشی (تمبر هندی) خورش را میتوانیم بر حسب ذائقه خود كم یا زیاد كنید. می توانیم تن ماهی را به خورشت اضافه کنیم و یا در موقع سرو در وسط خورشت قرار دهیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک