حمایت از کالای ایرانی | جمعه، ۲۷ مهر ۱۳۹۷

قلیه کدو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

قلیه کدو

Loading the player...

قلیه کدو مواد لازم: کدو حلوایی یک کیلو،عدس 150 گرم،پیاز سرخ شده دو قاشق سوپخوری ،نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه: یک کیلو کدو حلوایی را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم .وقتی تفت دادیم و حالت نیم پز شد مقداری زعفران به آن اضافه کرده تا خوش رنگ و خوش طعم شود.عدس را با پیاز سرخ کرده و نمک و ادویه کامل می پزیم .وقتی کامل پخته شد کدو حلوایی تفت داده شده را به مواد اضافه می کنیم تا مواد با هم کامل پخته شود.وقتی کامل له شد آن را کوبیده و با 50 گرم کره مخلوط می کنیم .روی این غذا را با مغز گردو و نعناع داغ تزیین می کنیم.