جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

مربای زردآلو - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مربای زردآلو

مربای زردآلو


Loading the player...

 

در روستای آبشینه از زردآلو برای تهیه مربا استفاده می کنند یک کیلو زردآلو 900 گرم شکر یک دوم پیمانه گلاب هسته زردآلو برای تزئین و آب به مقدار لازم نصف استکان آب داخل ظرف ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم تا مخلوط شود و قوام بیاید زردآلو ها را باز کرده هسته را شکسته وهسته را داخل زردآلو ها می گذاریم و وقتی مواد قوام آمد زردآلوها را به آن اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا بپزد و سپس آبلیمو را به آن اضافه کرده و بعد ازاینکه چند جوش زد آن را خاموش می کنیم

در نگاه بيشتر ببينيد