جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

مربای سیب و به - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

مربای سیب و به

Loading the player...

مربای سیب و به مواد لازم: به یک کیلو،سیب درختی متوسط یک کیلو،شکر دو کیلو گرم،آبلیمو مقداری ،دانه های به یک قاشق چایخوری آب به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به و سیب را گرفته و برش می زنیم هر دو را به یک شکل برش می دهیم.به ها را داخل قابلمه مسی ریخته و می گذاریم با گذاشتن دم کنی کمی بپزد اما له نشود.سپس شکر را اضافه می کنیم در این مرحله سیب هایی که برش داده ایم را به مواد اضافه می کنیم و حرارت را کم کرده تا مربای ما قوام بیاید.در آخر چند دانه به را با مقداری آبلیمو خیس کرده تا لعاب بیندازد و آن را به مربا اضافه می کنیم.وقتی غلظت مربا به حد نصاب رسید حرارت را خاموش کرده اما دم کنی را از روی قابلمه برنداشته تا قابلمه خنک شود.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده