رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

مربای سیب و به - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

مربای سیب و به

Loading the player...

مربای سیب و به مواد لازم: به یک کیلو،سیب درختی متوسط یک کیلو،شکر دو کیلو گرم،آبلیمو مقداری ،دانه های به یک قاشق چایخوری آب به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به و سیب را گرفته و برش می زنیم هر دو را به یک شکل برش می دهیم.به ها را داخل قابلمه مسی ریخته و می گذاریم با گذاشتن دم کنی کمی بپزد اما له نشود.سپس شکر را اضافه می کنیم در این مرحله سیب هایی که برش داده ایم را به مواد اضافه می کنیم و حرارت را کم کرده تا مربای ما قوام بیاید.در آخر چند دانه به را با مقداری آبلیمو خیس کرده تا لعاب بیندازد و آن را به مربا اضافه می کنیم.وقتی غلظت مربا به حد نصاب رسید حرارت را خاموش کرده اما دم کنی را از روی قابلمه برنداشته تا قابلمه خنک شود.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک