مربای سیب و به - نمایش محتوای تولیدویژه
مربای سیب و به
مربای سیب و به
Loading the player...
مربای سیب و به مواد لازم: به یک کیلو،سیب درختی متوسط یک کیلو،شکر دو کیلو گرم،آبلیمو مقداری ،دانه های به یک قاشق چایخوری آب به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به و سیب را گرفته و برش می زنیم هر دو را به یک شکل برش می دهیم.به ها را داخل قابلمه مسی ریخته و می گذاریم با گذاشتن دم کنی کمی بپزد اما له نشود.سپس شکر را اضافه می کنیم در این مرحله سیب هایی که برش داده ایم را به مواد اضافه می کنیم و حرارت را کم کرده تا مربای ما قوام بیاید.در آخر چند دانه به را با مقداری آبلیمو خیس کرده تا لعاب بیندازد و آن را به مربا اضافه می کنیم.وقتی غلظت مربا به حد نصاب رسید حرارت را خاموش کرده اما دم کنی را از روی قابلمه برنداشته تا قابلمه خنک شود.
مطالب مرتبط:

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او