جهش تولید | دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۳۹۹

مربای گلابی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مربای گلابی

مربای گلابی


Loading the player...

مواد لازم: گلابی سفت و کوچولو 1 کیلو، شکر 2 کیلو، آب نصف حجم شکر، جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری، وانیل یک هشتم قاشق چایخوری، آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری.

آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا به حالت نیمه قوام درآید سپس گلابی هایی که برای مربا انتخاب می شود باید کوچک وسفت باشد و بهتر است آن راداخل آب و لیمو ترش بغلطانیم تا سیاه نشود حال به شربتی که نیمه قوام آمده گلابی ها را اضافه میکنیم و منتظر می مانیم تا کاملا" مربای ما جا بیفتد. شایان ذکر است که جوهر لیمو را 5 دقیقه مانده به پایان پخت مربا اضافه کرده و درصورت تمایل در آخر پخت می توانیم کمی زعفران به مربا اضافه کنیم.

 

Ingredients Little hard pears 1 kg 2 kg of sugar. Half the volume of sugar water One-eighth teaspoon of lemon essence One-eighth teaspoon vanilla 2 to 3 tablespoons lemon juice Heat water and sugar to put on half-strength to become the pear jam is chosen such that it is better to be a little Vsft Radakhl water and lemon Bghltanym to be black. The pear halves in syrup consistency'll come and wait to settle quite a jam. Jam and wait to fully settle. It is worth noting that the essence of lemon jam and bake 5 minutes before end of cooking, add in the end, if we want to add a little saffron jam.