جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

مرغ پفکی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مرغ پفکی

مرغ پفکی


آرد شیرینی 1 و نیم پیمانه،مایع خمیر فوری یک و نیم قاشق غذاخوری،نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم ،تخم مرغ 5 عدد،پودر سوخاری سه چهارم پیمانه،آرد ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری ،روغن زیتون سه قاقش سوپخوری ،ماء الشعیر یک لیوان ،روغن برای سرخ کردن به میزان لازم،مرغ نیم پز شده دو تا سینه،طرز تهیه: سینه ای مرغ را با یک پیاز و نمک و زردچوبه می گذاریم بپزد.البته نیم پز شود و پخته نشود یا اینکه له شود.استخوان هایش را با چاقو بیرون می آورید.برش می زنید به اندازه یک انگشت یا یک کم پهن تر شود.بیست تا سی تکه درست کنید و کنار بگذارید.داخل یک کاسه بلور ،چینی یا استیل نمک ،فلفل و زردچوبه و ادویه را ریخته و مایع خمیر و آرد شیرینی را با هم مخلوط می کنیم .زرده های تخم مرغ را با ماءالشعیر مخلوط می کنیم و به مواد خشکمان اضافه می کنیم و هم می زنیم.روغن زیتون را اضافه کرده و هم می زنیم که مخلوط شود .روی این مواد را می پوشانیم و در جای گرمی قرار می دهیم.بیست تا سی دقیقه می گذاریم بماند.اگه مایع خمیرتان فوری است ده دقیقه و اگر فوری نیست 20 دقیقه می گذاریم .مشخص است که حجمش بالا می آید.سفیده های تخم مرغ را جدا می زنیم تا کاملا پف کند تا ازکاسه نریزد.دو دقیقه قبل از عمل آمدن مایع خمیر سفیده ها را می زنیم تا پف اش نخوابد.سفیده ها را به مواد اضافه می کنیم آرام هم می زنیم.اگر رنگش کم است زردچوبه هم اضافه می کنیم.روغن را در یک ظرف شیر دوش کوچک ریخته و از تکه های مرغ داخل مواد خمیر زده (خمیر نباید خیلی شل یلا سفت شود اگر دیدید خیلی شل است یک مقدار آب اضافه کنید.اگر دبدید خیلی سفت است یک مقدار روغن اضافه کنید.)تکه تکه های مرغ را با چنگال داخل مواد زده آغشته می کنید و از داخل مواد بیرون آورده و یک تکان می دهید تا مواد اضافی اش جدا شود داخل روغن قرار داده و سعی کنید روغنتان خیلی داغ نباشد.وقتی طلایی شد روی پارچه آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش کم شود و حالا آن را سرو می کنید.