جهش تولید | جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹

مغز سوخاری - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مغز سوخاری

مغز سوخاری


مغز گوساله یک عدد، جعفری ریز شده به مقدار لازم،نمک فلفل و ادویه به میزان لازم،پودر سوخاری سه پیمانه،کره پنجاه گرم،تخم مرغ سه عدد،سیب زمینی سه عدد،روغن برای سرخ کدن به مقدار لازم ،شیر یک تا دو قاشق غذاخوری ،طرز تهیه این غذا را می توانید هم با مغز گوسفند هم با مغز گوساله درست کنید.مغزها را یا توی آب سرد می گذارید حدود یک ربع یا بسیت دقیقه و رگ آن را جدا می کنید یا با آب و نمک و زردچوبه می گذارید می پزد.وقتی که پخته شد با چنگال بیرون آورده و آرام آرام آن رگ و پی را بیرون می آورید.بعد در یخچال می گذاریم تا خنک و سفت شود.وقتی سفت شد آ ن را برش می دهیم و تخم مرغ ها را با نمک و ادویه و زرچوبه هم می زنیم و شیر را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.پودر سوخاری را با یک کم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.مغزهایی که برش زده و خنک شده و برش زدیم را اول در تخم مرغ می زنیم بعد توی پودر سوخاری می غلتانیم آرام تکان می دهیم .روغن را در یک قابلمه می گذاریم داغ شود.بعد مغزها را داخل روغن می اندازیم در حرارت متوسط بعد از مدت کمی مغزها را خارج کرده روی دستمالهای آشپزخانه قرار داده تا روغن های اضافی اش گرفته شود .وقتی همه سرخ شد سیب زمینی هایی که قبلا پخته شده را با کمی کره و شیر به صورت پوره می کنید.بعد پوره ها به صورت شکوفه ته ظرف می چینید و مغزها را روی آن قرار می دهید و با گوجه فرنگی های کوچک یا گوجه های چهار قاچ شده تزیین می کنید.