جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

نان روغنی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نان روغنی

نان روغنی


Loading the player...

نان گرده میان وعده ای مناسب برای روزه داران است و در زمان افطار مناسب است. این نوع نان کلوچه هایی کوچک است که در نزدیک عید نوروز در همدان پخت می شود. این نان تشکیل شده از آرد-شیر-شکر-روغن –زعفران و زرده تخم مرغ است که مواد اولیه اش بسیار ارزش است. روش پخت این نان سنتی با روغن است که البته می توان با روغن کم در فر یا تابه بودن روغن پخت. با توجه با اینکه این نان گروه غلات و شیر و فرآورده های شیری را دارد کالری زیادی دارد. و کربوهیدرات بالایی دارد و می تواند گرسنگی را در طول روز برطرف کند. البته چون میوه و سبزی ندارد املاحی ندارد و می تواند انرژی زیادی را به بدن می رساند.