رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

نوشیدنی خاکشیر - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

نوشیدنی خاکشیر

Loading the player...

طرز تهیه: طرز تهیه نوشیدنی خاكشیر را اكثر شما بلد هستید اما برای یادآوری برای دختران جوان كه می خواهند تهیه كنند و سابقه تهیه كردنش را ندارند توضیح می دهیم.می دانیم كه هر فصلی یه مزاجی دارد قدیمی ها می گویند مزاج تابستان گرم و خشك است به خاطر همین خاكشیر یخمال زیاد درست می كردند.مواد لازم:خاكشیر یک قاشق غذاخوری ،تخم شربتی یک قاشق مرباخوری،بارهنگ یک قاشق مرباخوری،شکر یک پیمانه ، آّب شش تا هفت لیوان.حالا با توجه به طبعی که دارید و طعمی که دوست دارید خیلی ها برای خوش طعم کردن آن از عرق نعنا استفاده می کنند بعضی از گلاب و بعضی ها هم از بهار نارنج و بیدمشک استفاده می کنند. این بستگی به ذائقه شما دارد خود من بعضی موقع آبلیمو یا آبغوره استفاده می کنم . زعفران دم شده هم میتوانید توی آن بریزید طرز تهیه :اولا بعضی خاکشیرها پاک شده است یعنی پوش ندارد ولی اگر بخواهید پوشها رو بگیرید داخل کاسه ای گود بریزید خاکشیر رو بریزید آرام فوت کنید پوشهای اون به راحتی جدا میشه وقتی که جدا شد خاکشیر، بارهنگ و تخم شربتی رو مخلوط می کنید در دوتا ظرف یا پارچ میریزیم آب می ریزم با قاشق کاملا هم می زنید. وقتی درحال چرخیدن هستند آرام خالی می کنید که خاک و ریگ هایی که دارد ته آن بموند .خاکشیر و بارهنگ و تخم شربتی هر چقدر هم پاک شده باشد باز ته آن خاک و شن ته نشین می شود دو تا سه بار به این طریق باید بشورید.در آخر اگر دوست دارید زعفران می ریزید ،شکر میریزید به هم میزنیدیا اگر خواستید عرق نعنا اضافه می کنید و یا از عرقیات معطر دیگر که دوست دارید می توانید استفاده کنید .خیلی ها خاکشیر رو با سکنجبین یا آبلیمو یا آبغوره استفاده می کنند پس می توانید با هر چیزی استفاده کنید .چون در تابستان هوا گرم است برای اینکه هم صفرا بالا نرود و هم گرمازده نشوید می توانید از آبلیمو و آبغوره استفاده کنید و یا شربت سکنجین و در نهایت از عرقیات نعنا، گلاب، بهارنارنج و هر نوع عرقی که دوست دارید به شربتتون اضافه کنید وهر موقع در گرمای تابستان به خانه تشریف آوردید یک لیوان خاکشیر خنک میل کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک