رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

پاستیل خانگی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

پاستیل خانگی

Loading the player...

دانلود

شکر 2 سوم پیمانه خلال پسته به اندازه کافی پودر نشاسته گل یک دوم پیمانه پودر ژله آماده یک بسته وانیل یک چهارم قاشق چای خوری گلاب حدود یک چهارم پیمانه آب جوش یک ونیم پیمانه آب سرد یک دوم پیمانه ابتدا پودر ژله را داخل آبجوش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود نشاسته را داخل آب حل می کنیم و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم وقتی نشاسته صاف بود و گلوله ای در ان نبود و همچنین شکر ژله آب شده بود نشاسته را به ژله اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت برسد وقتی سفت شد قالب را چرب می کنیم مواد را داخل آن ریخته و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم . وبعد یک ساعت از یخچال بیرون می آوریم و می توانیم در آرد آن را بچرخانیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک