جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

پاند کیک - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

پاند کیک

Loading the player...

دانلود

کره 100 گرم تخم مرغ دو عدد شیر دو سوم پیمانه بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری وانیل یک سوم قاشق چای خوری پودر کاکائو دو قاشق مربا خوری گردوی نگینی به میزان لازم شکرسه چهارم پیمانه آرد سه چهارم پیمانه کره باید نرم شده باشد پس زودتر از یخچال بیرون در می آوریم کره را با شکر مخلوط و با دور متوسط هم زن حدود یک دقیق می زنیم تا زمانی ما شکر و کره را می زنیم تا شبیه خامه شود . حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده وو انیل را هم اضافه می کنیم و باز حدود یک دقیقه می زنیم وانیل را با تخم مر غ مخلوط می کنیم تا بوی زحم نتخم مرغ گرفته شود یه کم نمک به آردمون می زنیم و با الک آرد رو به مواد اضافه می کنیم شیر را هم اضافه می کنیم بصورت تناوبی یعنی کمی شیر کمی آرد و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .میع را داخل ظرف ریخته و مقداری از آن را در ته ظرف قرار می دهیم .پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و به همان اندازه از شیر یا آب استفاده می کنیم تا کاکائو به زیر نرود . و غلظت کیک به اندازه باشد و با استفاده از قاشق مایع درست شده را در وسط کار می ریزیم و آن را داخل فر با درجه حرارت 180 قرار می دهیم .



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا