جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

چغرتمای مرغ - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

چغرتمای مرغ

چغرتمای مرغ


Loading the player...

در زبان آذری چغرتمای به اضافه کردن تخم مرغ در آخرین مرحله پخت گفته می شود

مواد لازم:

 

گوشت مرغ ( ران 4 و یا سینه 1 )

پیاز متوسط 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

روغن مایه 2 قاشق غذاخوری

کره 100 گرم

گوجه فرنگی 4 عدد

تخم مرغ 3 عدد

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرزتهيه:  روغن را داخل ماهی تابه ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس پیازها را در ظرف جداگانه ای بریزید . کره در ماهی تابه ریخته تا کمی نرم شود سپس مرغ ها را از هر طرف در آن سرخ می کنیم .دقت داشته باشید می توانید مرغ را به هر صورتی که می خواهید برش بزنید ولی زیاد نازک نباشد . سعی کنید با حرارت ملایم این کار را انجام دهید . بعد از حدود 10 دقیقه نمک و فلفل ،پیاز داغ و گوجه فرنگی نگینی خورد شده را به آن اضافه کنید . اگر گوجه فرنگیتان آب دار نبود می توانید از یک قاشق غذاخوری رب که در نصف لیوان آب حل شده است به آن اضافه کنید . حرارت را زیاد کنید تا غلظت مواد به اندازه کافی شود .سپس تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای بشکنید و خوب با هم مخلوط کنید و روی مواد ریخته و بدون اینکه هم بزنید درب ظرف را ببنیدید و بگذارید تخم مرغ ها ببندد. اکنون غذا آماده است و می توانید آن را با جعفری تازه و سبزی تازه نوش جان کنید .

در نگاه بيشتر ببينيد