رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

کرپ اسفناج ومرغ - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کرپ اسفناج ومرغ

Loading the player...

دانلود

سینه مرغ خام چرخ شده گشنیز و جعفری پنیر پیتزا سیر رنده شده فلفل سیاه و ادویه خمیر فیلو به تعداد لازم ابتدا مقدار کمی روغن در ماهی تابه می ریزیم و سینه مرغی که چرخ کردیم به روغن اضافه می کنیم سیر هم به آن اضافه می کنیم ونمک وفلفل هم به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم مرتب با پشت قاشق آنرا زیرورو می کنیم تا بسته نشود سپس جعفری و گشنیز هم به آن اضافه می کنیم و تا زمانی که رنگش عوض شود آن را تفت می دهیم مقداری آبلیمو زعفران و زردجوبه , هم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .بعد گشنیز و جعفری به مواد اضافه می کنیم خمیرها را کمی با آب مرطوب می کنیم و موادمان که خنک شد پنیر پیتزا هم می ریزیم مواد را وسط خمیرمون قرار می دهیم و می بندیم ودرماهی تابه دو طرف آن را سرخ می کنیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک