رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کوفته بلغور - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کوفته بلغور

Loading the player...

دانلود

مواد لازم : گوشت گوساله چرخ شده 400 گرم نخود خیس کرده 150 گرم بلغور یک ونیم پیمانه تخم مرغ 2 عدد گردو یک ونیم پیمانه نعنا و مرزه یک قاشق غذا خوری زردجوبه نمک فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده یک قاشق چای خوری زعفران 2 قاشق غذا خوری دم شده ابتدا باید نخودمون رو خیس بکنیم و چند بار آبشو عوض کنیم . بعد بلغور رو هم به مدت 6 تا 7 ساعت خیس می کنیم و بعد نخود و بلغور را دو بار چرخ می کنیم و بقیه مواد را با هم ترکیب می کنیم و یک بار دیگر چرخ می کنیم جوز هندی رااضافه می کنیم و ورز می دهیم به مواد اصلی دو عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم وقتی کاملا یک دست شد . سس مخصوص را درست می کنیم . در یک قابلمه روغن می ریزم و رب را داخل آن ریخته و تفت می دهیم . بعد یک قاشق پیاز داغ به آن اضافه می کنیم سه تا چهار لیوان آب هم به آن اضافه می کنیم نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه می کنیم . به اندازه یک نارنگی از کوفته بر می داریم و داخل آن الو پیاز داغ و گردو می گذاریم و آن را گرد می کنیم . و می گذاریم داخل یخچال تا خودش را بگیرد و بعد داخل سس در حال جوش می اندازیم و 45 دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک