رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

کوفته همدانی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کوفته همدانی

Loading the player...

دانلود

امروز با یه غذای اصیل همدانی در خدمت شما هستیم مواد لازم: گوشت گوسفندو گوساله چرخ شده نیم کیلو لپه پخته شده و چرخ شده 1.5پیمانه پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته نخود نیم کیلو تخم مرغ یک دانه برنج نیم پز شده یک پیمانه نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی 1.5پیمانه مواد میانی: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پیاز تفت داده، کوفته ریز از همین مواد، طرز تهیه: گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می‌کنیم. آرد نخود چی نمک و فلفل و زردجوبه را هم به مواد اضافه کرده همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می‌بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می‌گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد. با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه! صبر می کنیم تا آب حتما بجوشه و بعد کوفته ها رو داخل آب جوش به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا45 دقیقه تا 1 ساعت میپزه آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک