رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کوکوی اسفناج غازیاغی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کوکوی اسفناج غازیاغی

Loading the player...

کوکوی اسفناج غازیاغی مواد لازم: اسفناج غازیاغی نیم کیلو پاک شده،تخم مرغ 4 تا 5 عدد،مغز گردوی نگینی 5 عدد، نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم،سیب زمینی پخته شده یک عدد،سیر 5 حبه،پیاز یک عدد ،زرشک یک قاشق غذا خوری،شیر دو تا قاشق غذا خوری،پودر گل سرخ یک قاشق مربا خوری ،روغن به مقدار لازم طرز تهیه : اسفناج غازیاغی را پاک کرده شسته و تمیز خرد کرده داخل یک ظرف تخم مرغ ا را می ریزیم با نمک و فلفل و زردچوبه به هم می زنیم و شیر را اضافه می کنیم.سپس مغز گردو و زرشک که شسته و پاک شده و سیر را رنده کرده و پودر گل سرخ و سیب زمینی رنده شده و مغز گردوی نگینی را با همه مواد مخلوط می کنیم همه مواد را با هم مخلوط کرده و در آخر غازیاغی را هم اضافه می کنیم.اگر دیدید مواد خیلی سفت شده شده یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.پیاز داغ را هم به مواد اضافه کنید.همه مواد را داخل تابه ریخته و در ظرف را ببندید تا مواد پخته شود.کوکو را برش داده و برگردانید تا نیم دیگر آن نیز سرخ شود.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک