جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

کیک ساده - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

کیک ساده

کیک ساده


آرد 115 گرم،کره 115 گرم،تخم مرغ دو عدد،آب جوش یک قاشق غذا خوری ،بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ،پودر شکر 115 گرم،پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری ،رنده پوست لیمو یا پوست پرتغال یک قاشق چاخوری(منظور همان قسمت زرد یا نارنجی پوست است بدون قسمت سفیدش) ،برای اینکه کیک را تهیه کنید لازم است یک ربع زودتر فر را روشن کنیم و درجه فر را با 160 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم . سینی یا قالب کیک را می توان از پیرکس،سینی های لبه دار،یا قالبهای گرد و هر یا هر قالبی که دوست دارید می توانید بریزید.کف اش را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازید و کنار می گذارید.ابتدا می گذاریم کره به دمای محیط برسد بعد کره را باشکر در هم زن هم می زنیم که یک کرم نرم به ما بدهد و تخم مرغ ها را مطمئن شوید سالم است و تک تک شکسته و با مواد مخلوط می کنید.هم زن را خاموش کرده و کنار می گذاریم .آب جوشی که داشتیم قبل آرد استفاده کرده و سپس آردی را که با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط کرده و سه با الک می کنیم را کم کم اضافه می کنیم.الک کدن آرد سبب می شود تا بین ذرات آرد هوا ایجاد شود و پف بهتری کیک ما داشته باشد. سپس آرام آرام و در سه مرحله با قاشق چوبی یا لیستک آنها را با هم مخلوط می کنیم.و به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم.اگر آرد را زیاد هم بزنید پف کیک شما می خوابد و یک کیک سفت به شما می دهد.و در ظرف می ریزیم.البتهباید دو سوم قالب را پر کنید و مابقی آن را برای پف کردن کیک بگذارید.طبقه وسط فر گذاشته و سی یا چهل دقیقه طول می کشد تا کیک شما آماده شود.برای دانستن اینکه کیک شما آماده است قاشق چوبی یا سیخ چوبی یا چنگال را داخل کیک بزنید اگر نچسبد کیک شما آماده است.