رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

کیک نارگیلی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کیک نارگیلی

Loading the player...

دانلود

کیک با رویه نارگیلی مواد لازم : تخم مرغ : 3 عدد شکر : نصف پیمانه وانیل : کمی آب سرد : نصف پیمانه ارد : یک و نیم پیمانه روغن مایع : 5 ق غذا خوری بکینگ پودر : 1 ق مربا خوری پودر نارگیل : 2 ق غذا خوری مواد رویه : سفیده تخم مرغ : 2 عدد شکر : نصف پ پودر نارگیل : یک و نیم پ طرز تهیه : تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. آب سرد و روغن مایع هم اضافه می کنیم و می زنیم. آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم. پودر نارگیل هم اضافه می کنیم و با لیسک یه خورده مخلوط می کنیم. می ریزیم داخل قالب , (من از ظرف پیرکس استفاده کردم که فقط چرب کردم) و بعد هم می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 25 دقیقه. و اما مواد رویه کیک: زمانی که تقریبا کیک تون داره پخته میشه , یعنی خلال دندون داخل کیک بردین و فقط " یه کوچولو , خیلی کم " به خلال دندون تون چسبید اون وقت ... سفیده ها رو با سرعت بالا بزنین یه خورده که خودشو گرفت, شکر رو اضافه کنین و دوباره بزنین طوری که اگه ظرف رو برعکس کردین از ظرف برنگرده. و بعد هم پودر نارگیل رو اضافه کنین و با لیسک آروم مخلوط کنین. طوری که پف سفیده نخوابه!!!! همون طوری که کیک داخل فر روشن در حال پخت هس , کیک رو بیارین بیرون و مواد رو , روی کیک بریزین و رویه رو صاف کنین و دوباره بذارین داخل فر تا 15 دقیقه دیگه. زیر پودر نارگیل همون سفیده تخم مرغ , اگه خوب پخته نشه , یه لایه خمیر مانندی میشه! که فک نمی کنم زیاد خوردنش جالب باشه! اگه مطممئن بودین کامل پخته شده چند ثانیه!!!! گریل هم روشن کنین تا روش طلایی شه



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک