رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

کیک پرتقالی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

کیک پرتقالی

Loading the player...

مواد لازم: تخم مرغ 5 عدد متوسط،شکر یک لیوان،روغن مایع یک لیوان،آب پرتقال نصف لیوان،رنده پوست پرتقال یک عدد،آرد برنج یک لیوان،آرد شیرینی یک و یک سوم لیوان،پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری،وانیل نوک چاقو،بکینگ پودر یک قاشق مرابا خوری طرز تهیه: فر را با دمای 150 درجه یک ربع زودتر روشن می کنیم.تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته وقتی مطمئن شدیم سالم هستند با یک لیوان شکر و وانیل هم زده تا کرمی حجیم و پف کرده به دست آید.آب پرتقال را اضافه کرده اگر نداشتید نصف لیوان شیر اضافه می کنیم .آرد برنج و آرد شیرینی و بگینک پودر را در یک کاسه مخلوط کرده و الک می کنیم روغن مایع را به کرم اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم رنده پوست پرتقال را هم اضافه می کنیم مواد که با هم مخلوط شد آرد را در سه مرحله اضافه می کنیم .وقتی مواد با هم مخلوط شد قالب خود را چرب کرده یا کاغذ روغنی می گذاریم نصف مواد را داخل قالب ریخته و نصف دیگر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم .کیک را تا 50 دقیقه در طبقه متوسط فر تا 50 دقیقه گذاشته تا بپزد.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک