جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

گاناش - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

گاناش

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی: شکلات با طعم و درصد دل‌خواه خامه شیرینی یا صبحانه طرز تهیه گاناش شکلاتی: برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا شکلات را خرد کنید. خامه را داخل ظرف پیرکسی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گوشه‌های آن حباب دیده شود. دقت کنید که خامه نباید بجوشد. شکلات‌های خردشده را روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) قرار دهید تا آب شود بعد کاکائو ذوب شده را با خامه مخلوط کنید حدود 5 دقیقه صبر کنید یا به اصطلاح استراحت دهید و بعد با هم‌زن دستی، خامه و شکلات را مخلوط کنید. مواد را به قدری مخلوط کنید تا فرمی یک‌دست و براق حاصل شود. می‌توانید گاناش را داخل یخچال هم قرار دهید اما باید مرتب آن را هم بزنید. گاناش در مرحله اول که هنوز حالت روان دارد، می تواند برای پوشاندن سطح کیک استفاده شود و یا این‌که بعد از سردشدن و غلیظ‌تر شدن از آن برای شکوفه‌زدن روی کیک با کمک قیف و ماسوره استفاده کرد. در واقع مزیت گاناش این است که بسته به نیاز خود می‌توانید غلظت ان را تنظیم نمایید. گاناش از خامه و شکلات تشکیل شده و به عبارتی همان خامه شکلاتی ساده است. بسته به نسبت شکلات استفاده‌شده در گاناش، غلظت آن متفاوت خواهد بود. زمانی‌که میزان شکلات دوبرابر میزان خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور روی کیک را خواهد داشت و زمانی‌که میزان شکلات یک‌دوم میزان خامه باشد، از گاناش به عنوان سس استفاده می‌شود. در واقع گاناش دستور مشخصی ندارد و یک نسبت بین شکلات و خامه می‌باشد. شکلات مصرفی برای تهیه گاناش می‌تواند طعم‌های مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشد؛ شکلات معمولی، شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصدهای متفاوت می‌توانند برای تهیه گاناش استفاده شوند. شما می‌توانید از شکلات سفید نیز برای تهیه گاناش سفیدرنگ و برای تزیین کیک‌ها استفاده کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک