جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

گراتن مرغ - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

گراتن مرغ

Loading the player...

گراتن مرغ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده یک عدد،سیب زمینی متوسط چهار عدد،پنیر پیتزا 400 گرم،قارچ ورقه ورقه شده 250 گرم،پیاز تفت داده شده سه قاشق سوپخوری،ذرت و نخود سبز پخته شده یک و نیم لیوان ،فلفل دلمه ای رنگی سه عدد متوسط،روغن مقداری طرز تهیه: سینه مرغ را پخته و ریشه ریشه یا نگینی می کنیم.اگر فر دارید داخل ظرف کمی روغن ریخته سینه مرغ را ته ظرف ریخته سپس سیب زمینی حلقه و سرخ شده را رویش می گذاریم بعد مقداری قارچ را تفت داده و پیاز سرخ شده و ذرت سرخ شده و پیاز نگینی را با هم مخلوط کرده روی مواد داده و یک لایه پنیر رویش ریخته و آب رویش اسپری کنید و روی طبقه وسط فر قرار دهید.وقتی پنیر پیتزا آب شد فویل را برداشته و فر بالا را روشن کنید و 5 تا 7 دقیقه تا طلایی شود.اگر فر ندارید کف ظرف سیب زمینی ریخته و سپس بقیه مواد را اضافه می کنیم سپس روی آن فویل بکشید و روی گاز بگذارید. سپس برش دهید.

عوامل :

کارشناس آشپزی:خانم گوهریان

صدابردار:آقای جلیل عربی

ادیتور:مریم آخوندی



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا