رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

گردو - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

گردو

گردو


به گردو لقب طلای سبز داده اند و شهرستان تویسرکان، قطب تولید و توسعه طلای سبز در ایران است . تویسرکان، در جنوب غربی همدان با برخورداری از اقلیم مناسب و خاکی با ترکیبات عالی برای کشاورزی منطقه ای مستعد برای کشت و توسعه گردو در کشور شناخته شده است و محصول گردو به عنوان طلای سبز دراین منطقه شهره است . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، گردو از محصولات با ارزشی به شمار می رود که تولید آن در بسیاری از مناطق کشور به ویژه استان همدان و شهرستان تویسرکان از اهمیت به سزایی برخوردار است. گردو علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، از محصولات ارزآور و صادراتی است که از چوب، میوه و برگ آن در صنایع چوب، رنگرزی، داروسازی و غذایی استفاده می شود و تویسرکان با داشتن شرایط آب و هوایی مناسب برای کاشت و گسترش محصول گردو بسیار ایده آل است. یكی از مهمترین عوامل اهمیت گردو وجود امگا 3 فراوان آن است كه برای درست عمل كردن مغز دارای اهمیت می باشد. مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 می گردد.

{gallery}gerdo{/gallery}