ته چین ماهی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
( 1 رای )

ماهی قزل آلا یک عدد گشنیز 2 قاشق سوپخوری شنبلیله 2 قاشق سوپخوری نعنا 2 قاشق سوپخوری ترخون 2 قاشق سوپخوری رب انار 1 قاشق سوپخوری پیاز 1 عدد گردو خرد شده 2 قاشق سوپخور ی زعفران 3 قاشق سوپخوری آرد به میزان لازم نمک وفلفل به میزان لازم روغن سبزی پلویی به میزان لازم ابتدا مواد داخل شکم ماهی راتفت می دهیم پیاز داشتیم پیاز را تفت می دهیم اما نمی گذاریم که طلایی شود در حدی که شفاف و نرم شد کافی است سبزی را اضافه می کنیم تفت می دهیم و بعد گردو را اضافه می کنیم نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و مقدار رب اناری را که داشتیم اضافه می کنیم داخل شکم ماهی را با نمک وفلفل و زعفران دم کرده مزه دار می کنیم و بعد ماهی را در زعفران می غلطانیم و سپس در آرد می غلطانیم و موادی را که داشتیم داخل شکم ماهی پر می کنیم هر دو طرف ماهی را کاملا" تفت می دهیم و بعد که هر دو طرف ماهی طلایی شد قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده ماهی را می گذاریم سبزی پلویی را روی ماهی ریخته وفشرده می کنیم و سیر تازه را هم لابه لای سبزی پلو می دهیم و مقدار زعفران را روی آن می دهیم و روی حرارت کم می گذاریم

A Salmon 2 tbsp coriander Mint 2 tbsp 2 tablespoons tarragon 1 tablespoon pomegranate sauce 1Onions 2 tablespoons of chopped walnuts Saffron 3 tbsp The amount of flour needed Salt and pepper to rate Oil Required amount of vegetable rice Initially, the materials inside the belly of the fish are fried. But we will not golden fried onions to the extent that it was clear and soft. Add the vegetables are fried and then add the nuts, add salt and pepper to it, And the value that we are adding pomegranate sauce. Inside the belly of the fish with salt and pepper and saffron to flavor infusion. Then we dipped the fish in flour and saffron. And materials, fill the belly of a fish. Both are fried fish and fish both sides were golden. within the framework of the fat, and put fish in it Fish are spilled on intensive vegetable rice and fresh garlic amidst the rice to vegetables. And quantity of saffron on it and we're on low heat

در نگاه بيشتر ببينيد

 

اضافه کردن نظر

 
  • مربای برگ زرد آلو

    توضیحات خلاصه وناقص بود

    ادامه مطلب

    03/06/1393 11:21
    ارسال کننده:Guest  
  • حلوا مسقطی لاری

    لارستان- بخاطر معرفی حلوای مسقطی لاری در وب سایت وزین تان ممون

    ادامه مطلب

    26/05/1393 22:29
    ارسال کننده:Guest  
  • سروش گودرزی

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: واي واقعا ممنون از اين مطلب زيباتون من عاشق سروش گودرزي هستم و ...

    ادامه مطلب

    25/05/1393 16:38
    ارسال کننده:Guest  
  • ساخت یک هلیکوپتر ساده

    خیلی عالی است ولی می خواهم بدانم بیلد چیست

    ادامه مطلب

    22/05/1393 19:09
    ارسال کننده:Guest  
  • روستای حسین آباد شاملو

    سلام . یادم رفت به دوست عزیز خودم آقا هادی شهبازی عرض سلامی داشته باشم . موبایلش که همیشه در دسترس ...

    ادامه مطلب

    21/05/1393 22:18
    ارسال کننده:Guest  
  • روستای نگار خاتون

    :D سلام من م.نكارخاتون هستم وتا الان زاد كاه اجدادم رو نديده بودم از پا برجا بودنش بسيار خوشحالم

    ادامه مطلب

    21/05/1393 01:04
    ارسال کننده:Guest  
  • دکتر محمد تقی پارسایی

    ایشون متولد سنقر کرمانشاه است نه همدان. من همشهری ایشان می باشم.

    ادامه مطلب

    18/05/1393 04:16
    ارسال کننده:Guest  
  • روستای حسین آباد شاملو

    سلام. دستتان درد نکنه . خیلی جالب بود . بیاد بچه های با صفای حسین آبادی بویژه شهدای گرانقدرش . بیاد شهید ...

    ادامه مطلب

    18/05/1393 01:25
    ارسال کننده:Guest  
  • کتاب خشایار شاه و ماجرای سیصد یونانی

    به امیدساخته شدن فیلمی ازروی کتاب خشایارشاه وسیصدیونانی

    ادامه مطلب

    03/05/1393 13:25
    ارسال کننده:Guest  
  • کتاب خشایار شاه و ماجرای سیصد یونانی

    بادرودوسباس ازتوجه شمامن هم امیدوارم مسعودمینابرور

    ادامه مطلب

    03/05/1393 13:21
    ارسال کننده:Guest